Egyenleg feltöltés, E-on számla

KOMFORT KÁRTYA ELFOGADÓ HELY: MOBIL VILÁG GSM

Az E.ON egyetemes szolgáltatási területének teljes egészén elérhető a szolgáltatás, amelynek segítségével az ország több mint 600 üzletében:

  • az előrefizetős árammérővel rendelkező ügyfeleink feltöltőkódot vásárolhatnak (az előrefizetős gázmérő feltöltéséhez az Őrláng Kártyát kell használni)
  •  a jelenleg postai csekkel fizető lakossági ügyfeleink lekérdezhetik és befizethetik gáz-, illetve villanyszámláikat.

A Komfort Kártyával lehetőség nyílik arra, hogy az E.ON ügyfelei az elfogadóhelyek listáján szereplő üzletekben a pénztárnál elhelyezett kártyaleolvasón az eladó segítségével megjelenítsék ügyféladataikat, és a kívánt mérő vagy számla kiválasztása után feltöltőkódot vásároljanak, vagy kifizessék esedékes számláikat, egyszerre akár többet is. A sikeres tranzakció feltétele, hogy a kártya első használatakor, azaz az aktiváláskor ahhoz/azokhoz a villanyórá(k)hoz vagy fogyasztási hely(ek)hez tartozó Partnerszámot (akár többet is) hozzárendeljék a kártyához, ami(k)hez a későbbiekben ezt a fizetési módot használni szeretnék. A Partnerszám a számla bal felső részén található 10 jegyű szám.

A hazánkban egyedülálló fejlesztés kényelmes és praktikus megoldást kínál ügyfeleinknek: a befizetést összeköthetik a szokásos napi vagy heti bevásárlással, hosszabb nyitva tartási időben, tehát akár az esti órákban vagy hétvégén is, a postai sorban állás elkerülésével, ugyanakkor a banki átutalásnál felmerülő plusz költségek nélkül. A befizetésről ügyfeleink egy bizonylatot kapnak, amin szerepelni fog a befizetett összeg, és – előrefizetős mérő esetén – a feltöltőkód is.

Kinek adunk Komfort Kártyát?
Azoknak az ügyfeleinknek, akiknél előrefizetős mérőt szerelünk fel, a szerelő viszi ki és adja át a kártyát. Az első használatkor aktiválni kell a kártyát a Partnerszámmal.

Kiknek ajánljuk még a Komfort Kártyát?
Azoknak a lakossági ügyfeleinknek, akik jelenleg postai csekkel fizetik a számláikat, és szeretnének egy korszerűbb és kényelmesebb megoldást a számlabefizetésre.

Hogyan igényelhet Komfort Kártyát?
Legegyszerűbben az elfogadóhelyeken , a pénztárnál, ahol a kártyaleolvasó terminálon a kártyához hozzárendelik az ügyfél által megadott Partnerszámo(ka)t. Ha Ön mégis azt szeretné, hogy kártyáját postán küldjük el, az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • telefon: 06-40 220-220 (mobilról: 06-20/30/70 45-99-666), 6-os menüpont, 4-es almenü
  • SMS: 06-30 3-444-999, beküldendő szöveg: K <10 jegyű partnerszám> , pl. K 1234567890 2484
  • internet: elektronikus ügyfélszolgálatunkon

Mindhárom esetben szükség lesz arra az egy vagy több Partnerszámra, amihez a kártyát használni szeretné. A Partnerszámot számlája bal felső részén találja. A postán elküldött – névre szóló – kártyát már nem szükséges aktiválni.

Ugyanezeken a csatornákon (tehát az elfogadóhelyeken is) pótolható az elveszett vagy megrongálódott kártya (a pótkártya igénylésekor azonban legalább 5 napnak el kell telnie az előző kártya aktiválásához képest).

Milyen számlákat lehet befizetni a Komfort Kártyával?

  • Gáz- vagy villanyszámla (ha van rajta részletfizetés vagy felszólítás, akkor is lehetőség van a befizetésre)
  • Kamat
  • Felszólítási díj
Részfizetés vagy túlfizetés nem lehetséges, csak a számla/számlák teljes nyitott összege fizethető ki.

ŐRLÁNG KÁRTYA ELFOGADÓ HELY: MOBIL VILÁG GSM

Az Őrláng Kártyával lehetőség nyílik arra, hogy az E.ON ügyfelei az elfogadóhelyek listáján szereplő üzletekben a pénztárnál elhelyezett kártyaleolvasón az eladó segítségével feltöltsék előrefizetős gázmérőjüket az általuk kiválasztott összeggel (4.000-99.000 Ft között).
Minden előrefizetős gázmérőhöz tartozik egy Őrláng Kártya, amit a szerelő a mérő felszerelésekor ad át az ügyfélnek.

Kérjük, mielőtt elindulna gázmennyiséget vásárolni, helyezze a kártyát a mérőbe, hogy a kártya feltöltésekor a legfrissebb mérőadatok álljanak rendelkezésre. Ilyenkor addig szükséges a kártyát a mérőben hagyni, amíg a mérő két sípoló hangot ad. A megvásárolt gázmennyiséget szintén a kártya mérőbe helyezésével tudja feltölteni a mérőbe.


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.