Laptopjavítás

Laptopjavítás ingyenes bevizsgálással!

Megbízhatóság, korrekt ár, garancia
A legmodernebb berendezések és szerszámok segítik munkatársainkat, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Nálunk nincs bevizsgálási díj, átvételi díj , szállítási díj. Nálunk csak a kiajánlott, megjavított készülék javítási díját kell kifizetni. Abban az esetben ha Ön nem kéri a javítást illetve szervizünk gazdaságtalannak ítéli, semmilyen költséget nem számítunk fel. Természetesen minden elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Nemzetközi alkatrész beszerzéssel, s a gyártókkal együttműködve olyan hibákat is orvosolni tudunk, mint:

Alaplap meghibásodás
A hordozható számítógépek “lelke” az alaplap. Ha nem kapcsol be a készülék, lefagy az operációs rendszer, a kijelzőn eltérő színű kockák/vonalak jelennek meg valószínűleg alaplapi meghibásodás történt. Az esetek 98%-ában orvosolni tudjuk ezt a problémát alaplap CSERE nélkül is:

  • Chipset és videó ic csere ERSA munkaállomásokkal –minden alkalommal új chipset vagy videó ic kerül beültetésre
  • Túlfeszültség okozta meghibásodások
  • Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Kijelző meghibásodás
Repedés-, törés-, beázás esetén a kijelző javíthatatlanná válik ezért csak cserélni lehet.

Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Ebben az esetben valószínőleg kijelző háttérvilágításáért felelős „inverter” hibásodott meg. Ennek az alkatrésznek a cseréje, javítása.

Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült meg vagy szakadt el. A szalagkábel hiba vagy a kábel javításával vagy az alkatrész cseréjével gyorsan orvosolható.

Ha nincs háttérfény a kijelzőn, azaz a megjelenített kép csak nagyon halványan látszik (általában ütődés, nyomás miatt) vagy elöregedés hatására bordó árnyalatban jelenik meg a, a kijelzőben található CCFL fénycső meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben is a cserét javasoljuk.

Csatlakozó cserék
Tápcsatlakozó, USB, jack(hang) , LAN (hálózat) , modem , potméterek törése illetve kontakt hiba miatti cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Folyadék ráömlés, beázás
Ha ilyen problémával áll szemben a készüléket teljes mértékben áramtalanítani kell (220V-os hálózatból kihúzni, illetve az akkumulátort eltávolítani a készülékből)!!! Ha időben eljuttatja hozzánk a készüléket és az alaplapon nem korrodálnak el az alkatrészek ULTRAHANGOS tisztítással akár további költségek nélkül is orvosolni tudjuk a problémát. Billentyűzetek esetében a tisztítás sajnos nem mindig segít ezért általában cserélni kell.

Meghajtó meghibásodás
Merevlemez, illetve optikai meghajtók meghibásodása esetén akár átvevőpontjainkban is megvárható a hibás alkatrész cseréje

Memóriahiba
A számítógép úgymond “kék halállal” leáll illetve lefagy, okozhatja a memória meghibásodása is. A memória modul csere akár átvevőpontjainkban is megvárható.

Zsanér-, burkolat törés, repedés
Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy rövid határidővel megoldható. Abban az esetben , ha a készülékhez már nem beszerezhetőek alkatrészek, cégünk speciális CARBON szálas erősítéssel a műanyag elemeket javítani-, pótolni tudja. Az elvégzett javítás után a műanyag részeket festéssel/fényezéssel hozzuk az eredeti állapotába. Természetesen erre a javításra is garanciát vállalunk!

Billenytűzet-, touchpad csere
Nem működnek a gombok, ugrál az egér, nem érzékeli semmit a touchpad. Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy határidővel megoldható.

Töltő/tápegység hiba
Ebben az esetben a töltő cseréjét javasoljuk ha lehet gyárira. Meghibásodás esetén ez a hiba akár a notebook teljes tönkremenetelét okozhatja.

Bios elírás/újraírás
BIOS frissítés közben bekövetkezett hibák miatt (tápellátás megszűnése, hibás BIOS feltöltése) a számítógép nem kapcsol be vagy nem indul el. Ilyen esetekben lehetőség van a BIOS-t tartalmazó chip újraírására/cseréjére.
NEM VÁLLALJUK lekódolt gépek kódmentesítését!

CMOS elem cseréje
Ha a készülék “elfelejti” a BIOS beállításokat a CMOS elem valószínűleg lemerült. Ennek cseréje rövid határidővel megoldható.

Szakvélemény, Szaktanácsadás (biztosítók, intézmények részére)
A javítás megkezdése előtt minden esetben átfogó diagnosztikát végzünk! A magas szintű szakmai szolgáltatásaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolattartásra, partnereink számára optimális lehetőségek megkeresésére. Fontosnak érezzük, hogy ne csak szakmailag, hanem emberileg is a maximumot nyújtsuk ügyfeleinknek.


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.