Magunkról

Köszöntjük minden kedves Látogatónkat, akik honlapunkon tett látogatásukkal tisztelik meg üzletünket!

Csapatunk a Mobil Világ GSM (F-concept Kft.), nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, profi értékesítő, hardver és szoftver technikusokból megalakult társaság, mely azzal a céllal jött létre, hogy az elektronikai piac szinte teljes skáláját felölelve, célterületekre szakosodott munkatársakkal, valamint megbízható kipróbált szolgáltatói háttérrel segítse az ügyfelei mindennapjait. Sikerünk titka, hogy foglalkozásunk szabad megválasztásából adódóan, vásárlóink és megbízóink a tőlünk megszokott figyelmességen túl, hivatástudattal és örömmel teszünk eleget, mindent megtéve azért, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások igénybe vevői elégedetten gondoljanak vissza a velünk valótalálkozásra, növelve ezzel partnereink elégedettségét, sikerét.

Cégünk 2004. szeptemberben vette át a több éve működő, de piaci pozíciót vesztett Mobil Világ GSM üzletet. Célkitűzésünk az volt, hogy meglévő partnereink bizalmát megőrizzük, szolgáltatásaink fejlesztésével versenyelőnyt szerezzünk. Üzletünk 2004-ben kezdte el a teljes körű mobiltelefon szervizelést. Javításokat azonnal vagy rövid határidővel elvárható legmagasabb minőségben végeztük, ezért rohamosan nőt az elégedett ügyfeleink száma. Másik fő területünkön a mobiltelefon értékesítésben próbáltuk a piaci réseket felkutatni és a legjobb áron kínálni termékeinket, így a máshol nem kapható ritka modellek is megjelentek a kínálatunkban.

2005-ös év sikerei után üzletünk kicsinek bizonyult, így 2006. januárban új szépen berendezett és tágasabb bemutatóterembe költöztünk.

2006. év elején úgy döntöttünk, hogy termékeinket elérhetővé tesszük az interneten is. Létrehoztuk mobiltelefon webáruházunkat, amely kiegészül az egész országra kiterjedő háztól-házig futárszolgálattal is.

2007-ben Internet sarkot alakítottunk ki a bemutatótermünkben. Széles sávú internetkapcsolatot biztosítunk jól felszerelt számítógépjeinken és a szervizre várakozó ügyfeleink kellemesebben, hasznosabban tölthetik el az idejüket nálunk.

2008-ban a piaci változásokra reagálva elkezdtük a navigációs eszközök értékesítését és szervizelését.

2009. januárban hivatalos Samsung mobiltelefon garanciális szerviz lettünk Fejér megyében a meglévő szolgáltatásaink mellett.

2010-től cégünk hivatalos LG mobiltelefon márkaszerviz lett Fejér megye teljes területén.

2011. április 1-től üzletünk lett a Samsung termékek Fejér megyei szerviz központja, ezzel egyidőben eladóterünk 25 négyzetméterrel, szervizünk 45 négyzetméterrel bővült és megújult.

2011. májusban az Internetsarok megszűnt, helyette a CEWE fotó összes szolgáltatása elérhetőüzletünkben a DigiFotolab és a Photo hálózaton keresztül.

2012. májustól Samsung táblagépek, notebook javítását is a helyszínen végezzük.

2012. júniustól Magyar Telekom (Samsung, LG) TV készülékek kiszállítása és beüzemelése.

2012. augusztustól a Vodafone székesfehérvári Alba Pláza és Rákóczi úti üzleteiben OKOSsarkot alakított ki, ahol munkatársunk magas követelményrendszernek megfelelve, kihelyezett szakemberként végez ügyfélszolgálati tevékenységeket.

2012. december 1-től Toshiba (TV, Audio, Video) garanciális márkaszerviz feladatait a helyszínen, illetve kiszállással cégünk látja el.

2013. január 1-től az újabb mobiltelefonok gyártók: HTC, ALCATEL, HUAWEI, EMPORIA szervizpartnerei lettünk, egyelőre csak átvevő pontként üzemelünk, helyszíni javítást nem végzünk. A Toshiba márkaszervizek az alacsony volumenek miatt megszűntek.

2014. júniusban külső homlokzat felújítást végeztünk és ezzel párhuzamosan lecseréltük az utcai világító táblákat korszerű LED-es megvilágításra és új dizájnra.

2014. szeptemberben az üzletünkben teljes arculatcserét hajtottunk végre a legfrissebb Samsung dizájn szerint és ezzel egyidőben a szervizterünket is bővítettük újabb 45 nm-rel és a szervizcsapatunk is bővült plusz két fővel. Az új műhelyrészben kialakításra került egy korszerű, világszínvonalú, ESD védelemmel, ionizált levegővel és páratartalom ellenőrzéssel ellátott munkahely.

A gépparkunk a következőprémium eszközökkel bővült:

 • Cadex akkumulátor teszter
 • Aeroflex rádiófrekvenciás teszter
 • JBC forrasztó állomás
 • Vízállósági teszter
 • Melegítőkamra

Tevékenységünkben azalábbi termékeket, szolgáltatásokat találja meg 2015-ben:

 • Samsung szerviz központ (mobiltelefon, táblagép, televízió,porszívó, mikrohullámú sütő, házimozi, hifi, fényképező, kamera,notebook)
 • LG mobiltelefon márkaszerviz
 • ZTE, Huawei, HTC, Evolveo, Emporia, Alcatel szervizátvevőpont
 • Hálózat független új és használt mobiltelefonok
 • PDA és PNA készülékek
 • Notebook, Netbook gépek
 • Mobiltelefon és PDA/PNA tartozékok, kiegészítők
 • Márka független mobiltelefon és navigáció szerviz
 • Cewe, fényképrendelés, ajándéktárgyak, poszterek, fotókönyv
 • Egyenleg feltöltés: Mobiltelefon, T-Com, E-on (villany, gáz)
 • Notebook, netbook javítás ingyenes bevizsgálással
 • Vodafone OKOS sarok, műszaki termék tanácsadás
 • Magyar Telekom (Samsung, LG) TV készülékek kiszállítása és beüzemelése
 • Bérszerviz, megbízásos alapon

2015. évi Samsung szerviztechnikusi versenyen szervizvezetőnk Kiss Zoltán I. helyezést ért el.

2016-ban elindítottuk önálló brandként, saját weboldallal (www.albaklima.hu) a klímás üzletágunkat, ahol megtalálhatóak klímaberendezések, páramentesítők lakossági és ipari kivitelben.

Alba Klíma szolgáltatási: felmérés, tervezés, kivitelezés, beüzemelés, hatósági ügyintézés,garanciális és egyéb javítás.

2017-ben gépparkunk a következő eszközökkel bővült: infra melegítőállomás és automatizált telefon szétszedő berendezés a vízálló és ragasztott készülékekhez

2019 októberétől Xiaomi átvevőpont lettünk